na vrh

Putovanja

Putovanja » Putovanja

Vidi sve | Str.:
 • Solo putovanja: Koje su prednosti, koje su mane, kako da pobedite svoje strahove i izaberete prave destinacije!

  Solo putovanje FOTO: Unsplash

  U vreme kada su nam putovanja više nego ikad neizvesna usled svetske pandemije – nemojte mnogo razmišljati ako ste u mogućnosti da krenete na putovanje, pa i u solo varijanti. Zapravo, svetski eksperti za putovanja često preporučuju upravo putovanje bez društva jer ono donosi brojne prednosti, tako da ako ste se pitali – da li da se usudim na ovaj korak, odgovor je svakako – da!

 • POBEGNITE OD LETNJIH VRUĆINA U PLANINE: Tri super predloga za jul!

  Beg od letnje vrućine na planinu FOTO: Unsplash

  Svako od nas mašta da tokom leta pobegne od vrelog asfalta i spas od letnjih vrućina nađe ili na nekoj planini ili na moru. Ako ste avanturista i hedonista, onda sigurno zamišljate da se nađete na vrhu neke planine, odakle ćete posmatrati ili rađanje ili zalazak sunca, uživati u vedrom nebu, prohladnoj noći i kristalnom jutru.

 • Sedam najmanje posećenih država na svetu

  Putovanja FOTO: Unsplash

  Širom sveta postoji toliko lepote, a vi ste se malo umorili od popularnih i izvikanih destinacija i tražite neku novu avanturu, egzotično mesto koje još nije masovno posećeno?

 • Banje - veliki potencijal Srbije

  Uživanje u prirodi FOTO: Unsplash

  Srbija obiluje izvorima tople i hladne termalne/mineralne vode, samim tim veliki potencijal cele Srbije, ali i srpskog turizma predstavljaju banje. Na 1.000 izvorišta nalazi se više od 50 banja, koje upotpunjuje lekovito blato i gas, pa je samim tim banjski turizam postao jedna od razvijenijih turističkih grana. 

 • Zašto su Maldivi i Sejšeli egzotični raj?

  Maldivi FOTO: Unsplash

  Iako je odlazak na Maldive i Sejšele možda malo postala stvar prestiža (doduše, treba puno novca), ove dve egzotiče destinacije nisu uzalud želja svih onih koji žele da se izoluju, odmore i potpuno isključe od užurbane svakodnevice.

 • Tri odlična predloga za beg iz grada

  Planiranje FOTO: Unsplash

  Ako vam je dosta gradske gužve i želite makar na dan da odete u prirodu, Life magazin za vas ima tri odlična predloga. 

Vidi sve | Str.: