na vrh

UŽELELI STE SE IZLAZAKA? Ovo su tri super opcije za večeras!

Provod FOTO: Unsplash
Provod FOTO: Unsplash

Petak je verovatno omiljeni dan svih nas, a to je sasvim logično, s obzirom da je kraj radne nedelje i da sledi vikend. Svi smo se uželeli izlazaka, dobrog provoda i dobre muzike i svi odavno priželjkujemo vraćanje života u normalu. Life magazin za vas izdvaja tri zanimljive opcije za večeras.

KC GRAD - BIKINI

BIKINI je svoj poslednji nastup održao u KC GRADU tik pred zatvaranje i proglašenje epidemije. Energija te noći je bila neverovatna, a žurka je ostala upamćena kao jedna od baš dobrih žurki, iako, niko od tada prisutnih nije znao šta će uslediti. Posle godinu i po dana BIKINI duo je ponovo za dekovima na istom mestu, ovog puta u basti od 20h. Više pogledajte OVDE.

Uživanje uz vino FOTO: Unsplash

BAR DELICE - VINSKI "TOUR DE FRANCE"

Mala vinska tura kroz Francusku očekuje večeras sve ljubitelje vina u atraktivnom ambijentu vinskog bara Delice na Dorćolu. Probaćete reprezentativnu selekciju vina iz više francuskih vinskih regija u opuštenoj i zabavnoj atmosferi, sjajna prilika za potpuno nove i uzbudljive vinske doživljaje. Više pogledajte OVDE.

SUNSET COCKTAIL CRUISE BEOGRAD

Ovaj događaj osmišljen je za sve one koji vole uživanje na reci, zrake sunca, kvalitetno druženje i prave letnje koktele. Zaplovite Dunavom i doživite sve čari reke koja će vam priuštiti nezaboravnu vožnju brodom. Više pogledajte OVDE.

Autor: Life magazin