na vrh

Hotel Termag - planinski biser na Jahorini

  • Termag hotel FOTO: Promo

Na poznatoj planinskoj lepotici, koja nosi prefix olimpijske, u samom središtu skijališta Jahorina, na 1.550 metara nadmorske visine, svoje mesto na ovom prostoru pronašao je hotel Termag. Na samom ulazu na Jahorinu, tik uz skijašku stazu, ukomporisan je u bajkovitu, prirodnu sredinu hotel- dvorac iz bajke. Ušuškan na ekskluzivnoj lokaciji, hotel Termag nudi savršen ugođaj planinskog ambijenta u svoja dva smeštajna objekta: Hotel Termag**** i Vila Termag ****. Objekti su smešteni u samom turističkom centru, nadomak skijaških staza, s ponudom prilagođenom različitim potrebama gostiju, a sve sa ciljem da im odmor bude što kvalitetniji i nezaboravniji.

Hotel Termag FOTO: Promo

Predivni, očaravajući pogled na planinske padine ne ostavlja ravnodušnim nikoga, a ono što je prepoznatljivo je atraktivni izgled, poput dvorca iz bajke. Vrhunski luksuz i udobnost kapaciteta od 71 komforne sobe, 21 luksuzno opremljenim apartmanom i  jednim predsedničkim apartmanom upotpunjavaju brojni sadržaji za odmor i uživanje tokom cele godine.

Smeštajne jedinice su opremljene u neoplaninskom stilu i odišu rustičnom atmosferom. Kompletan enterijer i nameštaj originalno je dizajniran i ručno izrađen od punog drveta i prirodnih materijala. Sobe su komforne, što je veoma važno napomenuti, sa površinom od 25 m2 do preko 38 m2, apartmani već od 45 m2, što u potpunosti odgovara porodičnom boravku.

Hotel Termag FOTO: Promo

Enterijer od punog drveta i prirodnih materijala, jastuci od heljde ili memorijske pjene, smeštajne jedinice uz mogućnost izbora sa pogledom na stazu, čine boravak nezaboravnim. Gosti hotela, svog ljubimca četvorotočkaša mogu parkirati u podzemnu gražu, a za sve goste čiji automobil radi na električni pogon tu su i dve stanice za punjenje električnih automobila.

Nekako po navici, sam pomen hotela Termag i Jahorine asocira na skijanje i zimu, ali ovaj dragulj među hotelima itekako ima šta da ponudi i tokom leta, i sasvim sigurno prednjači u toj ponudi.

Hotel Termag FOTO: Promo

Tokom letne sezone, život i aktivnosti na planini Jahorini ne jenjavaju. Okružen tišinom i zelenilom, ovaj visoko kvalitetan hotel nudi izuzetne turističke ponude tokom cele godine. U tom periodu zastupljen je kongresni turizam. Hotel Termag raspolaže konferencijskom salom kapaciteta od 450 mesta i koja je deljiva u četiri manje sale. Sve sale su prirodno osvetljene i u slučaju deljenja. Savršeno je mesto za organizaciju manjih i većih seminara, konferencija, skupova, promocija. Sve sale su opremljene kompletnom opremom za prezentacije, kabinama za simultano prevođenje, bežičnim internetom i zavisno od potreba klijenata instalacijama za televizijski prenos i profesionalnim osvetljenjem. Prostrana i moderna sala nudi razne mogućnosti za poslovne sastanke, društvene i kulturne događaje, naučne skupove, izložbe, ali i za privatne i svečane proslave.

Hotel Termag FOTO: Promo

Hotel Termag tokom leta idealno je mesto za odmor i rekreaciju. U zelenilu Jahorine hotel predstavlja savršeno mesto koje gosti posećuju kako bi pobegli od gradske vreline i gužve i svoje dragoceno vreme proveli sa porodicom i prijateljima.

Za najmlađe je izgrađeno dečije igralište, koje je najveće u regiji i pruža kompletan komfor roditeljima koji mogu da, sve vreme iz bašte hotelskog restorana, posmatraju svoju decu u bezbrižnoj igri na gumengradu ili velikoj spoljnoj igraonici. Ovaj sadržaj je besplatan za sve posetioce, ne samo Termag hotel, već i cele Jahorine, i uz besplatan parking, savršeno je mesto i za dnevne izlete, za organizaciju proslave rođendana ili kao mesto za aktivan odmor u prirodi. Veštačka stena, na kojoj deca mogu da uživaju u rekreativnom penjanju uz prisustvo instruktora, takođe je interesantan sadržaj koji mogu da koriste i odrasli.

Za sve punoletne posetioce u ponudi je adrenalinska vožnja četvorotočkašima u kojoj mogu da na svojstven način bolje upoznaju i dožive čari planine.  Avanturistička vožnja po vrhovima planine odakle se pruža veličanstven pogled, ali i vožnje po šumskim stazama u podnožju planine omiljeni je vid zabave većini posetilaca.

                                                               Hotel Termag FOTO: Promo

Hotel poseduje veliki izbor bicikala za iznajmljivanje: mountain bike, downhill bike kao i e-bike, tako da posetioci željni outdoor aktivnosti imaju širok izbor mogućnosti.

Spa & Wellness centar hotela nudi gostima bazen, finsku saunu, parno kupatilo, džakuzi, salon za masažu i solarijum. Konceptualno, hotel je prilagođen ljudima kojima je komfor i besprekorna usluga prvi uslov za izbor destinacije za odmor. Nakon adrenalinskih aktivnosti, kao što je vožnja kvadom ili mountain bike, gosti imaju mogućnost da uživaju u bazenu, gde temperatura vode, koja je ozonizovana, ne pada ispod 29⁰C, i da u finskoj sauni i parnom kupatilu otklone umor, osete puls zdravlja i nadoknade izgubljenu energiju. Za relaksaciju, održavanje vitalnosti i opuštanje tela na usluzi gostima su terapeuti uz čiju pomoć mogu da odaberu neku od brojnih masaža iz ponude Spa & Wellness centra, sve u skladu sa njihovim željama i potrebama. Od klasičnih masaža etiričnim uljima pa sve do tretmana lica i tela Babor kozmetikom, gosti biraju tretman prema sopstvenom senzibilitetu i prepuštaju se vrhunskim terapeutima, a sve kako bi njihov odmor upotpunili na pravi način.

Hotel Termag FOTO: Promo

Vrhunska zabava i opuštanje mogući su i unutar Termag hotela, zahvaljujući kuglani, bilijaru, stonom tenisu. Da vam u hotelu Termag nikada neće biti dosadno garantuje kompletan sadržaj i brojni događaji koji su prepoznatljivi i koje vredi posetiti, kao što je u martu skijaška revijalna Trka poznatih ljubitelja Jahorine sa Albertom Tombom, Bojanom Križajem, Jure Frankom, Sinišom Mihajlovićem, tako i u julu i avgustu trail trka Termag Challenge Race, te mountain bike maraton Termag MTB maraton, jedinstveni događaji sa bogatim nagradama i nezaboravnim doživljajem planine na sasvim drugi način.   

Hotel Termag FOTO: Promo

Važno je napomenuti da je hotel Termag prvi hotel u Bosni i Hercegovini koji je opremljen AED defibrilatorom, medicinskim uređajem koji se koristi kao sredstvo pružanja prve pomoći kod srčanog udara i drugih poremećaja srčanog ritma, čime garantuje sigurnost svih svojih gostiju i izdvaja se kao najsigurniji hotel u regiji.

Okružen prelepim šumovitim padinama, opremljen po najvišim standardima, sa atmosferom tradicionalnog planinskog hotela, idealan je izbor za porodicu, prijatelje i parove.

Autor: PR tekst