na vrh

HEDONIZAM KAO STIL ŽIVOTA: Ovi horoskopski znakovi su rođeni da uživaju, a jedan zna najbolje kako da iskoristi svaki trenutak!

Hedonizam FOTO: Unsplash
Hedonizam FOTO: Unsplash

Neki kažu da je hedonizam stvar izbora i da svako, ukoliko želi, može da probudi hedonistu u sebi. Ako ste odlučili da idete ovim putem, onda treba da se usmerite na potragu za užitkom i da dajete veću vrednost ličnom zadovoljstvu. Tri horoskopska znaka koja se izdvajaju od drugih po hedonističkim principima su Bik, Škorpija i Blizanci.

Bik

Bikovi važe za velike hedoniste. Senzualni su, žive iz zadovoljstva i bez problema se prepuštaju zadovoljavanju svojih potreba. Bikovi cene lepotu i potraga za njom utiče na čitav njihov život. Mogu da budu veliki materijalisti, ali, ono što je sigurno je da se trude da imaju lepe stvari i da sebi ispune sve želje. Ulepšavanja, nekontrolisano trošenje novca i česti šoping Bikovi biraju najčešće kao svoj dnevni ritual.

Hedonizam kao način života FOTO: Unsplash

Škorpija

Strastvenim Škorpijama je hedonizam veoma privlačan. Kad nešto osete, ili zamisle, usmere svu energiju da to i ostvare. One uživaju u seksualnom eksperimentisanju, a mnoge uživaju i u raznim igrama sa više partnera. Svaki način života koji zagovara zadovoljstvo u raznim oblicima, za Škorpije je odličan. Dobra hrana, luksuzni izleti, zanimljivi partneri su za njih uvek prioritet.

Pročitajte još: Meneghetti - luksuzni raj između Pule i Rovinja

Blizanci

Blizanci jednostavno nikako ne tolerišu dosadu i frustracije. Za njih rutina ne postoji i više preferiraju spontani način života. Akcija je njihovo drugo ime, a poznato je da mnogo i ne razmišljaju pre nego što krenu u razne pohode. Ako nešto zacrtaju, to će i ostvariti, i to zahvaljujući svom šarmu i neodoljivoj harizmi. Obožavaju avanturu i uživanje u svakom trenutku. Zato se često kaže da Blizanci znaju najbolje kako da iskoriste život. Dobra vina, egzotična putovanja, interesantni ljudi, zanimljive zabave...sve ovo je na njihovom hedonističkom meniju.

Autor: Life magazin