na vrh

ZAŠTO FORLLE'D KOZMETIKA? Patentirana nanotehnologija nagrađena Nobelovom nagradom za odličnu hidrataciju i biostimulaciju kolagena

Svi Forlle'd proizvodi baziraju se na patentiranoj nanotehnologiji, nagrađenom Nobelovom nagradom, kojom se postiže efekat hidratacije i biostimulacije kolagena, do danas potpuno jedinstvenog u svetu kozmetike. Forlle′d je nastao u Japanu 2004. godine i zato je zaista tako moćna i tehnološki savršena kozmetika kao i zemlja iz koje potiče.

Pročitajte još: Kako izbeliti zube?

Šta mogu očekivati od Forlledovih preparata?

Forlle′d aktivni sastojci poboljšavaju funkciju kože, obnavljaju njenu strukturu, regenerišu i revitalizuju kožu na ćelijskom nivou. Rezultati se vide već posle prvog nanošenja. Vidljiv i postojan efekat postiže se već nakon jedne sedmice redovne upotrebe, promene kvaliteta kože mogu se videte nakon 28 dana, a odlični dugotrajni rezultati postižu se nakon 2 meseca upotrebe preparata.

Koje su prednosti Forlle'd kozmetike u odnosu na druge kozmetičke kuće?

Visoko koncentrovane formule izuzetno su ekonomične i traju i do tri puta duže od običnih kozmetičkih preparata. Forlle’d tretmani mogu da se primene kao zamena za biorevitalizaciju i mezoterapiju sa iglom. Forlle’d preparati su odlični kao tretmani pre i posle operativnih estetskih zahvata.

U konsultaciji sa stručnjacima Endermološkog centar LPG saznajte više o Forlle'd kozmetici, pozivom na telefon 060 66 00 183 zakažite tretman koji najviše odgovara vašim potrebama, ili posetite IG profil: Endermološki centar LPG is on Instagram • 112 posts on their profile

Autor: Life magazin