na vrh

LAKE FEST 2022. pod sloganom 'Tradicija se nastavlja' - Festival na Krupačkom jezeru od 4. do 6. avgusta

Lake fest 2022
Lake fest 2022

Ovogodišnji Lake fest održaće se od 4. do 6. avgusta na dobro poznatoj lokaciji kraj Krupačkog jezera pod sloganom „Tradicija se nastavlja“. Podsetimo da je od 2011. godine od kada se održava, kroz kapije festivala prošlo više od 220.000 ljubitelja muzike, pa se s obzirom na ogromno interesovanje i ove godine očekuje veliki broj posetilaca. Cena karte je nepromenjena u odnosu na prethodne godine, pa će jednodnevna ostati 10 evra, dok će za tri dana koštati 25 evra.

Pročitajte još: Šta gledati na Palićkom festivalu?

Novitet u odnosu na prethodne godine je učešće eminentnih inostranih i EX-YU DJ-eva, pa će gosti festivala uz tradicionalne zvuke rock&rola u kasnijim satima moći da uživaju i u ovim zvucima.

Line-up

Četvrtak 04.08.

Vrpca

 DST

 Piloti

 Black Metalika tribute

 Agents of times

 Marko Nastić

 

Petak 05.08

Deca iz vode

Ateist rap

Van Gog

Negativ

Ten walls

Lea Dobričić

 

Subota 06.08.

Kraljevski apartman

KKN

Bolero

Vojko V.

Paul van Dyk

Dejan Milićević

Lake fest 2022 izvođači

Ono što je LAKE FEST izdvajalo od svih drugih festivala je svakako kamp, koji će i ove godine biti organizovan u Krupačkim topolama, a kao i do sada biće besplatan, dok će prijava biti obavezna.

Imajući u vidu činjenicu da je Lake i ekološki festival, i u kampu i na festivalskom delu organizovaće se više ekoloških aktivnosti.

Kako su posetioci i navikli, produkcija festivala, bina, tehnika i sve što prati vrhunske festivale biće na najvećem nivou. Prevoz iz grada do festivala i obrnuto funkcionisaće po uhodanom sistemu, kontinuirano uz simbolične cene karte.

Pokrovitelji Lake festa su i ove godine Nikšićka pivara, Opština Nikšić i EPCG, a organizaciju su pomogli i mnogobrojni sponzori i organizacije.

Još jedno uspešno izdanje najvećeg crnogorskog festivala uz slogan „Tradicija se nastavlja“ očekuje nas i ove godine na starom mestu kraj Krupačkog jezera.

Autor: Life magazin